Skip to main
Succesvolle ledenavond FromFarmers
21 maart 2023

Succesvolle ledenavond FromFarmers

Succesvolle ledenavond FromFarmers

Een kleine 400 bezoekers zijn getuige geweest van een dynamische en interactieve ledenavond, gisterenavond 20 maart bij Dieka in Markelo.

Walter Gerritsen maakte zijn debuut op het podium als voorzitter van Coöperatie FromFarmers. De vitaliteit van FromFarmers wordt steeds zichtbaarder. De positieve ledenontwikkeling, verbeterde benaderbaarheid en de connectie met de onderneming onderstrepen het coöperatieve gedachtengoed.

Een terugblik op 2022 en de doorkijk naar 2025: hiermee presenteerde Pieter Wolleswinkel namens de directie van ForFarmers, zich naar de aanwezigen. De rol van ForFarmers naar de toekomst toe, zal blijven bestaan door nog meer lokaal te acteren en dichtbij en naast de boeren te staan.

De afspraak van bijna twee jaar geleden om als gastspreker aanwezig te zijn bij de FromFarmers ledenavond, werd gisteravond met allure door Caroline van der Plas ingevuld. Met applaus werd ze ontvangen en de interactie met alle aanwezigen leverde een levendig vervolg van de avond op. Door de verkiezingsuitslag van vorige week, stond ze ineens in een ander licht op het podium.

Ondanks alle onduidelijkheden en onzekerheden, die de landbouwsector teisteren, zijn we er in geslaagd iedereen met een positief gevoel huiswaarts te laten keren. De afsluitende goede verzorging met een hapje en drankje in een informele sfeer heeft hier zeker aan bijgedragen.

Contact
Bel Mail App