Skip to main

Frommetje

Speciaal voor de jeugd tot en met de basisschool hebben we een stripfiguurtje laten ontwerpen “Frommetje”. Frommetje is een stoer meisje dat natuurlijk op de boerderij woont en symbool staat voor de toekomst van de agrarische sector. Want de jeugd van vandaag wil toch de boer of boerin van de toekomst zijn. Klik je op haar icoontje dan zie je haar leuke aansprekende actie, of spel, of prijsvraag, of fotowedstrijd of bedenk het maar te presenteren.

Frommetje's kerstwedstrijd

Maak een leuke van jullie kerstversiering en het leukste is dat jullie er zelf bij op staan. Dat mag van de versiering bij jullie in de kamer of keuken, maar natuurlijk ook van buiten met volop mooie lampjes. Als de boerderij dan ook nog te zien is.... wie weet win je wel een hele mooie prijs.
En wat die prijs is? Hebben jullie wel eens binnen in één van de fabrieken van ForFarmers mogen kijken? Dat zou supervet zijn toch? Maar Frommetje vindt dat iedereen wel een prijs verdiend als je meedoet.
Kom op met die foto's en dan kiest Frommetje de winnaar of misschien wel winnaars. Maal je foto met daarbij jouw naam en leeftijd en het adres en de woonplaats. Laat je ouders hun gegevens ook in die email zetten, dan kan Frommetje ook met hun contact opnemen.
Opsturen is niet meer mogelijk! Met de winnaars zal contact opgenomen worden.
Doe je mee? Mail dan snel naar frommetje@fromfarmers.eu. Je kunt meedoen tot en met 6 januari 2024 en dan gaat Frommetje alle inzendingen beoordelen. 
Zet ‘m op. Frommetje kan bijna niet wachten op jullie inzendingen!
Contact
Bel Mail App