Skip to main

Frommetje

Speciaal voor de jeugd tot en met de basisschool hebben we een stripfiguurtje laten ontwerpen “Frommetje”. Frommetje is een stoer meisje dat natuurlijk op de boerderij woont en symbool staat voor de toekomst van de agrarische sector. Want de jeugd van vandaag wil toch de boer of boerin van de toekomst zijn. Klik je op haar icoontje dan proberen we iedere twee weken een leuke aansprekende actie, of spel, of prijsvraag, of fotowedstrijd of bedenk het maar te presenteren.

Frommetje’s Kerstwedstrijd

Stuur een foto van jullie kerstboom voor 1 januari 2023 naar frommetje@fromfarmers.eu. Wij gaan dan kijken wie de mooiste of origineelste kerstboom heeft laten zien. Uit al die inzendingen kiezen we drie winnaars. Meedoen kan als je 12 jaar en jonger bent en nog op de basisschool zit.
Zet in de email je naam, waar je woont en hoe oud je bent en het telefoonnummer waarop we je kunnen bellen.

Wat kun je winnen?

De drie winnaars mogen met papa of mama een middag met een bulkwagen van ForFarmers mee om voer te brengen bij een boer in de buurt. We nemen daarvoor in januari contact met de winnaars op om af te spreken hoe we dit samen gaan afspreken. We houden er natuurlijk rekening mee waar jullie wonen. We zoeken dan de fabriek uit waar jullie het dichtstbij wonen. En dan gaan we er een leuke en spannende middag van maken.

Doe je best!

Contact
Bel Mail App