Skip to main

Frommetje

Speciaal voor de jeugd tot en met de basisschool hebben we een stripfiguurtje laten ontwerpen “Frommetje”. Frommetje is een stoer meisje dat natuurlijk op de boerderij woont en symbool staat voor de toekomst van de agrarische sector. Want de jeugd van vandaag wil toch de boer of boerin van de toekomst zijn. Klik je op haar icoontje dan zie je haar leuke aansprekende actie, of spel, of prijsvraag, of fotowedstrijd of bedenk het maar te presenteren.

Frommetjes vakantiefoto wedstrijd

De vakantieperiode komt dichterbij. Sommigen van jullie gaan echt van huis naar een vakantiepark, een warm land of bij opa of oma op vakantie. En anderen blijven lekker thuis op de boerderij. Al die mooie kerstboomfoto’s waren zo mooi om te zien, dat Frommetje weer een nieuwe fotowedstrijd heeft bedacht.
-----> De vakantiefoto wedstrijd is inmiddels verlopen, inzenden is niet meer mogelijk <-----

Maak een leuke vakantiefoto met iets herkenbaars van ForFarmers of FromFarmers bij op die foto. Een vlag, een t-shirt, een emmer, een bulkwagen, een silosticker…. Alles mag. Als er ook maar vrolijke gezichten van jullie bij op staan.Stuur die foto dan vóór 15 september in een e-mail naar frommetje@fromfarmers.eu. Frommetje kiest dan weer de mooiste of origineelste of grappigste foto’s uit.

Zet je duidelijk je naam, je leeftijd, je adres + woonplaats en het lidnummer of klantnummer van je ouders erbij?
Meedoen kan tot en met 12 jaar. Iedereen die meedoet krijgt in ieder geval speelkaarten thuis gestuurd. Dan speel je zeker een spelletje met de kaarten van FromFarmers.
Zet ‘m op. Frommetje kan bijna niet wachten op jullie inzendingen!
Contact
Bel Mail App