Skip to main

Handelsplatform

Het handelsplatform, dat wordt geëxploiteerd door Captin, heb je nodig voor de handel in voerequivalenten en het converteren van participatierekeningen of certificaten in aandelen ForFarmers. Op deze pagina leggen we dit verder uit.

Wat is het handelsplatform?

Het handelsplatform wordt gebruikt voor de handel in voerequivalenten en het converteren van participatierekeningen of certificaten in aandelen ForFarmers. Captin is de exploiteur van het handelsplatform. Via het handelsplatform kunt u o.a.:

  • uw posities inzien
  • uitgevoerde transacties terugvinden
  • voerequivalenten met andere leden verhandelen
  • uw saldo op de participatierekening converteren naar uw bankrekening
  • opdracht geven tot de verkoop van saldo op de participatierekening of certificaten*

*In het geval van verkoop worden de onderliggende aandelen door Captin via Euronext Amsterdam verkocht en ontvangt u de opbrengst op uw bankrekening. Deelname aan het handelsplatform kost €66,04 inclusief btw per jaar. Dit tarief kan worden gewijzigd en/of geïndexeerd.

Heeft u nog geen toegang tot het handelsplatform, lees dan de uitleg over de werking van het handelsplatform van Captin

Uitleg over de werking van het handelsplatform van Captin

Leden van Coöperatie FromFarmers kunnen gebruikmaken van het handelsplatform voor de handel in voerequivalenten en de conversie van participatierekeningen en certificaten. Gebruikmaken van het handelsplatform kost € 66,04 per jaar. 

Heeft u nog geen toegang tot het handelsplatform, dan kunt u dit aanvragen via de pagina Lid worden.
Na ontvangst van getekende aanmeldformulier en bijbehorende documentatie zal Captin inloggegevens digitaal verstrekken. Met deze gegevens logt u in op het handelsplatform.

Heeft u vragen over het handelsplatform, of bent u uw gebruikersnaam kwijt, neem dan contact op met Captin via T: 020 854 6500 of e-mail: info@captin.nl

Over Captin

Captin Equity Management Services regelt alles rondom de handel in financiële instrumenten. Captin biedt de coöperatie en haar leden een platform, het handelsplatform, waarin de voerequivalenten, saldo op de participatierekening en certificaten worden geadministreerd. Captin beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming voor het exploiteren van een multilaterale handelsfaciliteit, het ontvangen en doorgeven van orders en het uitvoeren van orders. Captin staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) en staat geregistreerd in het register van de AFM.

Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App