Skip to main

Overige aspecten

Welke datum is de peildatum voor benutting van voerequivalenten?

De peildatum voor benutting van voerequivalenten is 31 december. De stand zoals opgenomen op 31 december in het handelsplatform wordt hiervoor gehanteerd.

Wat gebeurt er met voerequivalenten die niet benut worden?

Voerequivalenten die niet benut worden blijven eigendom van de bezitter en kunnen worden verkocht of in de volgende jaren weer worden benut.

Wat is mijn voerbenutting en waar kan ik deze inzien?

Leden kunnen hun benutting van voerequivalenten inzien na inloggen op het VON Portaal. U ziet daar hoeveel producten u bij ForFarmers hebt afgenomen, omgerekend naar voerequivalenten. Voor het VON Portaal heeft u van ForFarmers inloggegevens gekregen. Bent u deze kwijt, neem dan contact op met de Klantenservice van ForFarmers. De inlogcodes zijn anders dan voor het handelsplatform, omdat het handelsplatform door Captin wordt beheerd.

Ik heb geen jaaroverzicht ontvangen of ben deze kwijt 

Uw jaaroverzicht kunt u downloaden op het handelsplatform onder het tabblad “rapporten” en vervolgens verschijnt deze in uw inbox in uw account.

Het lukt me niet om op het handelsplatform in te loggen, ik weet mijn wachtwoord niet meer 

Met uw gebruikersnaam en geboortedatum kunt u bij het inlogscherm een nieuw wachtwoord opvragen. U ontvangt deze dan via e-mail. Mocht u uw gebruikersnaam ook niet meer weten, dan kunt u een online formulier invullen of telefonisch contact opnemen met Captin via T: 020 854 6500.

Mijn e-mailadres is veranderd, hoe kan ik dit bij het handelsplatform wijzigen?

Hiervoor is een wijzigingsformulier beschikbaar in het platform of op de website van de Coöperatie. De meeste gegevens kunt u online wijzigen, alleen uw e-mailadres en uw bankrekeningnummer moet u om veiligheidsredenen via een formulier doorgeven. Er wordt dan ook om uw identiteitsbewijs gevraagd. Dit is nodig, om zeker te weten dat de juiste persoon de wijziging doorvoert.

Aan wie moet ik een adreswijziging doorgeven?

U dient een adreswijziging niet alleen aan Coöperatie FromFarmers door te geven via het wijzigingsformulier, maar ook aan Captin, want dit zijn twee aparte administraties. Captin ontvangt uw adreswijziging bij voorkeur via het handelsplatform, via het wijzigingsformulier of neem telefonisch contact op via T: 020 854 6500.

Contact
Bel Mail App