Skip to main
Nieuwe website FromFarmers staat live!
21 december 2022

Nieuwe website FromFarmers staat live!

Nieuwe website FromFarmers staat live!

Trots zijn we op de nieuwe interactieve website van FromFarmers. Er is aandacht besteed aan overzichtelijkheid, maar vooral aan de interactie met bestuur, ledenraadsleden en het team coöperatiezaken. Uiteraard zijn belangrijke onderdelen als de koers van de voerequivalenten en alle informatie met betrekking tot het lidmaatschap snel en overzichtelijk te vinden.

Graag willen we u uitdagen door de nieuwe website te navigeren. U vindt in de rubriek over de coöperatie de contactgegevens van alle bestuurs- en ledenraadsleden. Een telefoontje, whatsappbericht of een e-mail is laagdrempelig gerealiseerd. Ook voor allerhande vragen is het team coöperatiezaken nog gemakkelijker bereikbaar.

We kunnen alles uitleggen, maar uw nieuwsgierigheid is ongetwijfeld gewekt: bekijk deze nieuwe website, geef ons aan als er verbeterpunten zijn of als u wellicht nog zaken mist. Maar hopelijk ervaart u een moderne website, die voldoet aan de wensen van vandaag. De website is ook eenvoudig te bekijken op uw smartphone of iPad. Veel succes!

Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App