Skip to main
Frommetje’s Kerstwedstrijd
22 december 2022

Frommetje’s Kerstwedstrijd

Frommetje’s Kerstwedstrijd

Stuur een foto van jullie kerstboom voor 1 januari 2023 naar frommetje@fromfarmers.eu. Wij gaan dan kijken wie de mooiste of origineelste kerstnboom heeft laten zien. Uit al die inzendingen kiezen we drie winnaars. Meedoen kan als je 12 jaar en jonger bent of nog op de basisschool zit. Zet in de mail je naam, waar je woont en hoe oud je bent en het telefoonnummer waarop we je kunnen bellen.

Wat kun je winnen?

De drie winnaars mogen met papa of mama een middag met een bulkwagen van ForFarmers mee om voer te brengen bij een boer in de buurt. We nemen daarvoor in januari contact met de winnaars op om af te spreken hoe we dit samen gaan afspreken. We houden er natuurlijk rekening mee waar jullie wonen. We zoeken dan de fabriek uit waar jullie het dichtstbij wonen. En dan gaan we er een leuke en spannende middag van maken.

Doe je best!

Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App