Skip to main
FromFarmers introduceert het nieuwe verbeterde VON Portaal.
29 november 2022

FromFarmers introduceert het nieuwe verbeterde VON Portaal.

FromFarmers introduceert het nieuwe verbeterde VON Portaal.

Alle informatie met betrekking tot uw afname in relatie tot uw voerequivalenten zijn zichtbaar in het VON Portaal. Met ingang van het jaar 2022 worden deze geregistreerd in een nieuw VON Portaal. Hierin zijn tevens een aantal verbeteringen toegepast (t.o.v. het oude VON Portaal).

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

  • Gebruikersvriendelijker
  • Overzichtelijker
  • Alle afleveradressen in beeld
  • Verbeterde snelheid
  • Verbeterde veiligheid met betrekking tot uitwisseling van gegevens

Om gebruik te kunnen maken van dit nieuwe VON Portaal, moet er eenmalig een nieuw account aangemaakt worden. De medewerkers van Coöperatie FromFarmers moeten deze aanvraag goedkeuren en zorgen daarna dat er kan worden ingelogd. Dit doen we zo snel mogelijk. In het nieuwe VON Portaal staan de gegevens over de afname over het jaar 2022 gekoppeld aan je bezit aan V€ (voerequivalenten). De gegevens over 2021 en ouder blijven opvraagbaar in het oude VON Portaal.

Voor het eenmalig aanmaken van het nieuwe account op het nieuwe VON Portaal, klik hier. Hierna moeten de medewerkers van Coöperatie FromFarmers deze aanvraag goedkeuren. Na goedkeuring, kunt u hier inloggen.

Let op: kijk eventueel in de ongewenste mailbox / spambox bij dit aanmeld- en inlogproces.

Voor instructies voor het aanmaken van het account op het nieuwe VON Portaal, klik hier

Voor een toelichting op het nieuwe VON Portaal, klik hier

Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App