Skip to main

FromFarmers feliciteert Theo Spierings, die vandaag tot CEO benoemd is tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ForFarmers N.V.

17 januari 2023

FromFarmers feliciteert Theo Spierings, die vandaag tot CEO benoemd is tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ForFarmers N.V.

17 januari 2023

De aandeelhouders van ForFarmers hebben vandaag besloten de heer Theo Spierings per 17 januari 2023 te benoemen als lid van de Raad van Bestuur. Dit besluit werd genomen tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ForFarmers N.V. die vandaag is gehouden en door aandeelhouders per audiowebcast kon worden gevolgd. Theo Spierings zal de functie van Chief Executive Officer (CEO) gaan vervullen.

De ledenraad van Coöperatie FromFarmers heeft zich voorbereid op deze voorgenomen benoeming in een ingelaste ledenraadsvergadering op 13 januari jl. Tijdens deze ledenraadsvergadering heeft Theo Spierings zich voorgesteld en heeft hij antwoorden gegeven op de vele vragen die ledenraadsleden aan hem hebben gesteld. Hieruit ontstond het positieve gevoel over Theo: hoe hij aankijkt tegen de uitdagingen waar we als sector voor staan en hoe hij zijn rol bij en voor ForFarmers ziet.

Daarop heeft de ledenraad op 13 januari jl. gestemd over de aangekondigde benoeming van Theo Spiering op de BAvA van 17 januari. Uit deze stemming was de ledenraad unaniem “voor” benoeming. Jan Kuks, voorzitter van de ledenraad: “Het is goed te concluderen dat we als ledenraad de samenwerking met Theo positief beoordelen. Dit betekent dat we daarom ook voor benoeming gaan stemmen tijdens de BAvA van 17 januari 2023”.

Walter Gerritsen en Jan Kuks feliciteren, namens FromFarmers, Theo met zijn benoeming en wensen hem veel succes als CEO van ForFarmers en rekenen op een waardevolle samenwerking met FromFarmers.
Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App