Skip to main
FromFarmers aan tafel met provinciale overheden inzake stikstof-dossier
21 december 2022

FromFarmers aan tafel met provinciale overheden inzake stikstof-dossier

Het raakt elke agrarisch ondernemer en alle aanverwante bedrijven in de agrarische sector: de plannen van de overheid. Veel onzekerheid en onduidelijkheid, die voor iedereen gevolgen heeft.

Coöperatie FromFarmers heeft inmiddels aan tafel gezeten bij de Provincie Overijssel en de Provincie Gelderland en heeft afspraken gemaakt met de Provincies Brabant en Limburg. Dit met als doel kennis in te brengen om tot een acceptabel en doelgericht plan te komen, in het belang van onze boeren.

Wilt u hierover contact, Walter Gerritsen, aankomend voorzitter FromFarmers, Theo Schennink, manager Coöperatiezaken FromFarmers en Johan Temmink, specialist Mineralenmanagement ForFarmers staan u graag te woord.

Teamfoto

Vragen?

Het team coöperatiezaken is er voor de leden voor allerhande vragen. Daarnaast ondersteunen ze de ledenraad en het bestuur om invulling te geven aan het beleid van de coöperatie. Ook deze drie personen zijn (rechtstreeks) via deze website te bereiken, met andere woorden: het is bij ons “binnen zonder kloppen”.

Kom in contact
Contact
Bel Mail App