Skip to main
Agrarische Jongerendag: SAVE THE DATE EN MELD JE AAN
24 november 2023

Agrarische Jongerendag: SAVE THE DATE EN MELD JE AAN

18 januari 2024 - Nationale Agrarische Jongerendag - Het kan wél!

Je bent er bij toch?

Op 18 januari 2024 vindt de eerste Nationale Agrarische Jongerendag plaats. Hier zijn alle jonge boeren van FromFarmers en ForFarmers van harte welkom!

Een uitdagend en interessant programma dat je niet mag missen. Én… je treft daar natuurlijk niet alleen collega-boeren die uit je eigen regio komen, maar uit heel Nederland.

Stap in een wereld vol kansen tijdens deze eerste Nationale Agrarische Jongerendag.
Een dag bruisend van lef, veerkracht en positiviteit! Met het motto: Het kan wél!

Aanmelden kan via: https://www.agrarischejongerendag.nl/

Of via de onderstaande QR-code:

Programma

Duik gedurende de Agrarische Jongerendag in energieke workshops en activiteiten. In de ochtend staan er drie sterke sprekers - van binnen én buiten de sector - voor je klaar. Kies er twee om jouw ochtendprogramma naar wens in te vullen. Tijdens de middag staan er doortastende masterclasses, verfrissende debatten en activiteiten voor je klaar. Ontdek alle activiteiten, sprekers en workshops in het programma!

Ben jij erbij op 18 januari 2024 in het Orpheus Theater in Apeldoorn?

Jongerenraad FromFarmers

De nieuwe Jongerenraad van FromFarmers is er die dag natuurlijk ook bij!

Bij een vitale coöperatie hoort ook een fanatieke en flitsende Jongerenraad. Meedenken over de toekomst van onze sector, jullie rol daarin en dat gekoppeld aan de visie van Coöperatie FromFarmers. De 12 jonge boeren, die de nieuwe Jongerenraad van FromFarmers vormen, worden in de Ambitie van december 2023 gepresenteerd. Ook zijn ze al te vinden op de website van FromFarmers Jongerenraad | FromFarmers.

Contact
Bel Mail App