NederlandsDeutsch
A A A
02-06-2015

NAJK en FromFarmers organiseren Young Farmers Day

Op 26 juni 2015 organiseren het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en Coöperatie FromFarmers de Young Farmers Day. Deze dag, speciaal georganiseerd voor jonge boeren en tuinders uit Nederland, staat in het teken van de trots en toekomst van jonge agrariërs. Het interessante programma wordt aan elkaar gepraat door dagvoorzitter Yvon Jaspers, bekend van Boer zoekt Vrouw. 

 

Wat brengt de toekomst voor jonge boeren en tuinders en hoe gaan zij hun stempel drukken op de dynamische sector en de wensen van de consument? Hoe spelen jonge agrariërs in op de groeiende wereldbevolking en op persoonlijk vlak: hoe behouden zij de boerentrots op de sector? Tijdens de Young Farmers Day wordt er met de aanwezigen en inspirerende sprekers antwoord gezocht op bovenstaande vragen. 

 

Sprekers
Yvon Jaspers is de dagvoorzitter van de Young Farmers Day. Daarnaast zal trendwatcher Richard van Hooijdonk een boekje opendoen over de ontwikkelingen en trends van de agrarische sector. Vier jonge agrariërs vertellen over hun vooruitstrevende bedrijven en gaan vervolgens onder leiding van Yvon Jaspers in gesprek met de zaal. 

 

Meer informatie
De Young Farmers Day wordt georganiseerd van 10:00 uur tot 16:00 uur op vrijdag 26 juni 2015. De dag wordt verzorgd op het terrein van ForFarmers in Lochem. Toegang tot het evenement is kosteloos, aanmelden is wel verplicht. Drankjes, hapjes en de lunch zijn inbegrepen.

 

Zie voor meer informatie en aanmelden.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 20-5-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 18,06 -0,04
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren