NederlandsDeutsch
A A A
25-03-2014

Leden Coöperatie FromFarmers delen mee in winst ForFarmers

De leden van FromFarmers delen via “Vermogen Op Naam” mee in de ontwikkeling van ForFarmers. Over het jaar 2013 wordt het voorstel aan de ledenraad gedaan om € 5,2 miljoen uit te keren uit de uitkeringsreserve en € 3,8 miljoen als resultaatuitkering op basis van de stand van de participatierekeningen per ultimo 2013. Aan de participatiereserve van FromFarmers wordt € 27,8 miljoen toegevoegd.

Coöperatie FromFarmers had ultimo 2013 74,1% van de zeggenschap, en samen met de certificaten van de leden 78,6% van de zeggenschap in ForFarmers B.V.  Over 2013 zal een bedrag van € 27,8 miljoen worden bijgeboekt op de participatiereserve. Dit is een combinatie van vermogen dat op naam zal worden gezet van de leden van FromFarmers (na goedkeuring van het prospectus) en de waardestijging van het reeds aanwezige saldo op de participatiereserve, door toename van de intrinsieke waarde van de aandelen ForFarmers.

Daarnaast wordt op basis van het verwachte dividend van ForFarmers B.V. aan de ledenraad voorgesteld € 9,0 miljoen in contanten uit te keren als vermogensvergoeding over de participatierekeningen en resultaatuitkering.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 10-7-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 17,50 0,00
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren