NederlandsDeutsch
A A A
02-10-2014

Coöperatie FromFarmers opnieuw lid van NCR

Na een afwezigheid van drie jaar is Coöperatie FromFarmers opnieuw toegetreden tot de Nationale Coöperatieve Raad (NCR). In diverse ledenbijeenkomsten van de Coöperatie werd gevraagd om het lidmaatschap te heroverwegen. Na diverse gesprekken tussen de besturen van beide organisaties is besloten om (weer) lid te worden van NCR.

De Coöperatie staat volop in de belangstelling en is enorm in beweging. Als grootste aandeelhouder van het internationaal opererende ForFarmers is kennis en kunde van de besturen van Coöperatie FromFarmers van groot belang. Voor de leden is het belangrijk om er verzekerd van te zijn dat hun belangen door goed opgeleide colleges worden vertegenwoordigd.


Naast vaardigheden op het gebied van besturen en de betrokkenheid van leden, kan de NCR met haar netwerk van specialisten en notarissen coöperaties individueel of collectief ondersteunen op het gebied van nieuwe financieringsvormen, belangenbehartiging en opleidingen. NCR is lid van Cogeca (de Europese koepel van landbouwcoöperaties) en via Cogeca kunnen de belangen van FromFarmers op Europees niveau worden behartigd. Recent is NCR lid geworden van Cooperatives Europe. Cooperatives Europe verenigt coöperatieve ondernemingen in Europa. Samen met marktleiders wordt over de hele wereld kennis vergaard.


NCR heeft begrip voor de keuzes die door Coöperatie FromFarmers gemaakt zijn in het traject Vermogen op Naam.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 24-4-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 18,06 0,02
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren