NederlandsDeutsch
A A A
22-08-2013

Yoram Knoop voorgesteld als nieuwe CEO ForFarmers

De Raad van Commissarissen van ForFarmers B.V. stelt op de eerstkomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor om per 1 januari 2014 Yoram Knoop te benoemen als CEO van ForFarmers B.V. De exacte datum van de besluitvormende Algemene Vergadering van Aandeelhouders moet nog bepaald worden.

Yoram Knoop is 44 jaar en werkt op dit moment voor Cargill als algemeen directeur Premix & Nutrition EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). “Aspecten als internationale ervaring, ervaring met een low cost werkend bedrijf met kleine marges, zijn affiniteit met de agrarische sector en de kennis van de Europese mengvoersector waren van doorslaggevend belang voor de voordracht die de Raad van Commissarissen wil doen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders,” aldus Jan Markink, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De vacature van CEO ForFarmers B.V. is ontstaan nadat bekend werd dat de huidige CEO Bert-Jan Ruumpol in samenspraak met de Raad van Commissarissen de organisatie zal verlaten na een periode van 12 jaar als eindverantwoordelijke van de ForFarmers-organisatie. Een periode waarin ForFarmers forse ontwikkelingen heeft doorgemaakt met als resultaat dat ForFarmers de grootste speler is geworden op het gebied van veevoer in Europa, met goede financiële resultaten ten bate van de agrarische sector.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 20-5-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 18,06 -0,04
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren