NederlandsDeutsch
A A A
18-03-2013

Leden FromFarmers plukken volop vruchten van groei ForFarmers

Op 31 december 2012 bezit Coöperatie FromFarmers U.A. (FromFarmers) 82,5% van de aandelen van ForFarmers Group (ForFarmers). De leden van FromFarmers delen via “Vermogen Op Naam” mee in de ontwikkeling van ForFarmers. Over het jaar 2012 zal het voorstel aan de leden worden gedaan om € 9,8 miljoen aan de leden uit te keren. Aan de participatiereserve van FromFarmers wordt € 47,0 miljoen toegevoegd.

FromFarmers bezit 82,5% van de aandelen van ForFarmers. Over 2012 zal een bedrag van € 47,0 miljoen worden bijgeboekt op de participatiereserve. Dit is een combinatie van vermogen dat op naam zal worden gezet van leden van FromFarmers (na goedkeuring van het prospectus) en de waardestijging van het reeds aanwezige saldo op de participatiereserve, door toename van de intrinsieke waarde van de aandelen ForFarmers.

Daarnaast wordt op basis van het verwachte dividend van ForFarmers Group B.V. aan de ledenraad voorgesteld € 9,8 miljoen in contanten uit te keren als vermogensvergoeding over de participatierekeningen en resultaatuitkering.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 19-6-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 17,50 -0,60
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren