NederlandsDeutsch
A A A
21-12-2012

Overname Cefetra door Baywa AG goedgekeurd

De Europese Mededingingsautoriteiten hebben toestemming gegeven voor de op 27 september 2012 aangekondigde overname van Cefetra door het Duitse concern BayWa AG. De overname van de onderneming zal per 1 januari 2013 geëffectueerd worden.

BayWa AG is een internationale handels- en dienstverleningsmaatschappij, met een focus op de sectoren agrarisch, energie en constructietechniek. Cefetra opereert als supply chain manager voor de handel in agrarische grondstoffen. Cefetra bundelt de vraag naar agrarische grondstoffen van afnemers in de feed-, food- en fuelindustrie in Noord- en Centraal-Europa. Vanuit dit gecombineerd volume bouwt Cefetra  supply chains met haar leveranciers. Aandeelhouders van Cefetra zijn ForFarmers Group B.V. (57,7%), Agrifirm Group B.V. (32,3%) en AgruniekRijnvallei Holding B.V. (10%).

ForFarmers heeft de ambitie om de beste klantgerichte onderneming voor voeding van landbouwhuisdieren in Europa te zijn. Deze stap past bij haar beleidsuitgangspunt beter te worden door te groeien.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 13-5-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 18,10 0,02
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren