NederlandsDeutsch
A A A
23-03-2012

Overname Agro Emmen door ForFarmers

ForFarmers neemt met ingang van 23 maart 2012 de activiteiten van Agro Emmen over. Door deze overname krijgt ForFarmers de beschikking over een moderne locatie voor opslag en distributie van gewasbeschermingsmiddelen, inclusief de benodigde vergunningen. 

De markt vraagt steeds meer specialistische kennis van de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden en de bijbehorende teelt. Agro Emmen bv is in haar huidige opzet te klein om op termijn deze kennis te kunnen bieden, terwijl ForFarmers dit goed kan invullen. De positie van ForFarmers binnen CropSolutions geeft een goede inkooppositie van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden.

De samenwerking houdt in dat de commerciële activiteiten vanaf 23 maart vallen onder verantwoordelijkheid van ForFarmers. De activiteiten worden voortgezet onder de naam ForFarmers-AgroEmmen. De vier medewerkers blijven in de nieuwe organisatie werken. De huidige directeur van Agro Emmen, de heer H. Boxem, zal als vestigingsleider op de locatie in Emmen verantwoordelijk blijven voor de contacten met de klanten.

Door de samenwerking hebben ForFarmers en Agro Emmen een uitstekende positie in de plantaardige sector om haar klanten ook in de toekomst optimaal te kunnen voorzien van de juiste producten en service.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 10-7-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 17,50 0,00
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren