NederlandsDeutsch
A A A
22-08-2012

ForFarmers-dochter BOCM PAULS neemt mineralen en premix leverancier over

Feeds Marketing, een onderdeel van BOCM PAULS heeft 100% van de aandelen van Dairy Direct Limited overgenomen. De overname sluit goed aan bij de activiteiten die BOCM PAULS reeds ontplooit in het kader van haar Total Feed Business-concept.

Dairy Direct Limited heeft haar kantoor in Icklingham, in het oosten van Engeland. Haar kernactiviteit is de verkoop van mineralenmengsels en premixen aan veehouders en de voerindustrie. De producten worden gekocht van producenten in Engeland, maar ook van elders in de wereld en via wederverkopers verkocht aan klanten. De afzet bedraagt 15.000 ton per jaar.

Dairy Direct heeft acht medewerkers in dienst. Dairy Direct blijft als zelfstandige eenheid opereren.
De overname van Dairy Direct Limited past perfect in het door BOCM PAULS gehanteerde Total Feed Business-concept en geeft weer dat BOCM PAULS haar leidende positie in de voerindustrie wil verstevigen, niet alleen in Groot-Brittannië, maar ook in de rest van Europa als onderdeel van ForFarmers Group.

ForFarmers wil door het benutten van schaalvoordelen een optimale bijdrage leveren aan het rendement op boerenbedrijven. De basis hiervoor is de combinatie van maximale efficiency en optimale kennisbenutting. ForFarmers heeft de ambitie om de beste klantgerichte onderneming voor voeding van landbouwhuisdieren in Europa te zijn. Ook deze stap past bij haar beleidsuitgangspunt beter te worden door te groeien.

 

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 10-7-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 17,50 0,00
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren