NederlandsDeutsch
A A A
25-01-2018

ForFarmers draagt Roger Gerritzen voor als lid van de Raad van Commissarissen

ForFarmers N.V. (‘ForFarmers’) maakt bekend dat de raad van commissarissen (‘de Raad’) heeft besloten Roger Gerritzen voor te dragen als lid van de Raad. Deze voordracht zal aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) van 26 april 2018 worden voorgelegd. Aan het einde van de aanstaande AvA treedt Jan Eggink volgens rooster af als voorzitter en lid van de Raad.

Voordracht op aanbeveling van Coöperatie FromFarmers

De voordracht van Roger Gerritzen is gedaan op aanbeveling van Coöperatie FromFarmers als houdster van het prioriteitsaandeel in ForFarmers.

Roger Gerritzen (1972) is bestuurder van Coöperatie FromFarmers. Verder is hij voorzitter van het bestuur van AgroPolen (akkerbouw- en melkveebedrijf in Polen) en is hij actief in het agrarische bedrijf van zijn familie. Hij heeft hiervoor verschillende financieel-organisatorische managementfuncties vervuld bij onder meer Dummen Orange, NXP, Syngenta en Unilever. Verder was hij tot juni 2016 lid van de raad van commissarissen van Genetwister Technologies, een innovatief biotech bedrijf.

Aan het einde van de aanstaande AvA zal één van de zittende commissarissen de voorzittershamer van Jan Eggink overnemen.

Read this message in English.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 17-12-2018

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 19,80 0,00
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap