NederlandsDeutsch
A A A
12-10-2018

Jonge boeren enthousiast over de Young Farmers Day

De Young Farmers Day 2018, die donderdag 4 oktober werd gehouden bij Radio Kootwijk, was in alle opzichten een groot succes. Jonge boeren uit alle windstreken van Nederland waren enthousiast over het boeiende programma, het gezellige netwerkfeest in de avond en de indrukwekkende, historische locatie, midden op de Veluwe. 


Voor het eerst sinds 2015 organiseerde ForFarmers, in samenwerking met NAJK en Coöperatie FromFarmers, een speciaal event voor jonge boeren en bedrijfsopvolgers vanaf 18 t/m 35 jaar. 

Verruim je blik, verleg je grenzen

Een boeiend programma

Generatiedeskundige Aart Bontekoning ging in op de veelbesproken 'generatiekloof'. Waarom bestaat deze en wat maakt, dat verschillende generaties wel of niet goed met elkaar communiceren en energie van elkaar krijgen?


Topscheidsrechter en supermarktondernemer Bjorn Kuipers kreeg iedereen op het puntje van de stoel met een dynamische presentatie over leiderschap, teamwork, vertrouwen, lef tonen en doorlopend leren. Eén van de lessen die hij meegaf aan de jonge boeren: zoek afleiding als je mentaal een keer in een dipje zit.


Na afloop van het middagprogramma werd de zaal in een mum van tijd omgetoverd tot een sfeervolle feest- en netwerkruimte, met heerlijk eten en attracties die op een vermakelijke manier doorborduurden op het thema (o.a. virtual reality bungeejump, een foto van jezelf over 25 jaar). Radio-DJ Gerard Ekdom was er om het avondprogramma op te luisteren met een dj-set en verzoeknummers.

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 19-6-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 17,50 -0,60
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren