NederlandsDeutsch
A A A
28-11-2017

Ben Volker nieuwe voorzitter Coöperatie FromFarmers

De ledenraad van Coöperatie FromFarmers U.A. heeft, met ingang van 1 januari 2018, de heer Ben Volker gekozen tot nieuwe voorzitter van de Coöperatie. Hij neemt de voorzittersrol over van Jan Eggink, die de functie van algemeen bestuurslid zal gaan vervullen. Ben Volker (1957) heeft een melkveebedrijf in Bad Nieuwe Schans, Groningen, en is sinds de oprichting van zijn melkveebedrijf lid van de Coöperatie.

Eerder dit jaar werd het bestuur van de Coöperatie uitgebreid van twee naar vijf bestuurders. Jan Eggink, melkveehouder te Laren (Gelderland) ziet het als een logische stap dat Ben Volker de voorzittersrol van hem overneemt. Ben Volker: “Coöperatie FromFarmers heeft een unieke positie als grootaandeelhouder van het beursgenoteerde ForFarmers. Ik zie het als mijn taak om, evenals Jan al jaren heeft gedaan, de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen.” 

Jan Eggink vult aan: “Ik heb me de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet als voorzitter van Coöperatie FromFarmers. Het goede overleg en de open communicatie met de leden, ook in enerverende tijden, hebben ons gebracht waar we nu staan. We kunnen trots zijn op onze moderne en vitale Coöperatie, die past bij deze tijd.”

Koers aandeel

Voerequivalenten (V€) 13-5-2019

Voerequivalenten (V€)
Bekijk koersinformatie 18,10 0,02
VON Portaal
Handelsplatform
Contact
Lidmaatschap
Regeling jonge boeren